Professionele GSM & gadget reparaties

Wist u dat meer dan de helft van de internetgebruikers inmiddels met een mobiel apparaat surft? Appen, Instagrammen of gewoon even iets opzoeken. We kunnen onze smartphones en tablets niet meer missen. Dus niets is zo vervelend als een kapotte smartphone of tablet. Maar, niet getreurd, wij van GSM & Gadget uit Den Bosch zijn er voor al uw professionele smartphone en tablet reparaties. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Het vervangen van het scherm van uw Sony
  • Het repareren van uw Samsung
  • Het repareren van uw iPhone, iPad Air, iPad 4 of iPad Mini
  • Het vervangen de van dock connector of laadconnector van uw Iphone
  • Het vervangen van uw iPhone batterij
  • Het repareren van uw Huawei

Om wat voor merk, type of model smartphone of tablet het ook gaat: wij zijn gespecialiseerd in alle reparaties. En in de meeste gevallen wordt de reparatie uitgevoerd terwijl u wacht.

Drie maanden garantie op elke reparatie

Al onze reparaties worden door professionele vakmensen, met uiterste zorgvuldigheid en uitsluitend met originele onderdelen uitgevoerd. Na reparatie wilt u er natuurlijk van verzekerd zijn dat uw smartphone of tablet het naar behoren doet. Om dit te garanderen bieden wij drie maanden garantie op elke reparatie aan. Dát is de service van GSM & Gadget.

Meer weten over onze mogelijkheden of benieuwd wat wij voor uw defecte smartphone of tablet kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, 073-6241293 of kom naar onze winkel in Den Bosch. Wij staan graag voor u klaar!