Problemen aan uw smartphone of tablet?
         Problemen aan uw smartphone of tablet? 
    Problemen aan uw smartphone of tablet? 
                                                                               Wij fiksen het!
                        Wij fiksen het!
          Wij fiksen het!
                                                                                      Sinds 2001!
                      Sinds 2001!
              Sinds 2001!

Samsung reparatie Den Bosch – Engelen

 

  • Samsung display vervangen
  • Samsung homebutton vervangen
  • Samsung accu vervangen
  • Samsung camera vervangen
  • Samsung earspeaker reparatie
  • Samsung volumeknop reparatie
  • Samsung microfoon reparatie
  • Samsung waterschade reiniging
Samsung reparatie Den Bosch – Engelen

Samsung reparatie Den Bosch – Engelen

Is uw Samsung smartphone of tablet kapot? Is er bijvoorbeeld sprake van een kapot scherm, doet de accu het niet meer naar behoren, is er sprake van waterschade, doet de camera het niet meer of weet u eigenlijk niet wat er precies aan de hand is? Om wat voor Samsung reparatie in Den Bosch, regio Engelen, het ook gaat: bij GSM & Gadget bent u aan het juiste adres. Voor al het bovenstaande en nog veel meer kunt u bij ons aan de Boschmeersingel 127 in Den Bosch terecht.

Professionele Samsung reparatie Den Bosch – Engelen

Niets is zo vervelend als een defect aan uw smartphone of tablet. Want wat moeten we tegenwoordig toch zonder onze mobiele devices? U wilt uw defect dan ook zo snel mogelijk laten repareren om weer ‘online’ te kunnen zijn. En dat weten wij van GSM & Gadget als geen ander. Voor wat voor Samsung reparatie in Den Bosch – Engelen dan ook: wij regelen het voor u. Dat doen we op een professionele manier, met originele onderdelen en erg snel. Sommige reparaties zijn zelfs klaar terwijl u wacht.

Drie maanden garantie op al onze reparaties

Wanneer uw Samsung smartphone of tablet kapot is, wilt u dit natuurlijk door een professioneel bedrijf laten repareren. Wij zijn zo een professioneel bedrijf. Hoe u dat weet? Omdat wij altijd drie maanden garantie geven op al onze reparaties, dus ook op uw Samsung reparatie Den BoschEngelen. Bij ons bent u dus altijd zeker van uw zaak.

Bent u benieuwd wat we voor uw Samsung kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, 073-6241293 of kom tijdens de ruime openingstijden naar onze winkel in Den Bosch.