Problemen aan uw smartphone of tablet?
         Problemen aan uw smartphone of tablet? 
    Problemen aan uw smartphone of tablet? 
                                                                               Wij fiksen het!
                        Wij fiksen het!
          Wij fiksen het!
                                                                                      Sinds 2001!
                      Sinds 2001!
              Sinds 2001!

Iphone dock connector – laadconnector vervangen Den Bosch

  • Al ruim 15 jaar gespecialiseerd in iPhone reparaties
  • Professionele mensen die elke reparatie met uiterste zorgvuldigheid uitvoeren
  • U heeft recht op drie maanden garantie na elke reparatie
  • De meeste reparaties voeren wij voor u uit, terwijl u wacht
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
iPhone dock connector – laadconnector vervangen

iPhone dock connector – laadconnector vervangen

Niets is zo vervelend als een defect aan uw iPhone. Een defect op wat voor manier dan ook. Voor verschillende soorten iPhone reparaties zit u bij ons helemaal goed. Van een iPhone dock connector vervangen tot een iPhone laadconnector vervangen moet u bij GSM & Gadget in Den Bosch zijn. De meeste reparaties voeren wij uit terwijl u wacht. Fijn toch?

 

Wanneer uw iPhone dock connector – laadconnector vervangen?

 

De dock connector en de laadconnector van uw Iphone zijn twee verschillende dingen. Het is belangrijk om uw iPhone laadconnector te laten vervangen in Den Bosch wanneer uw oplaadkabel niet meer goed in uw Iphone past door stof of vuil. Heeft u problemen met het opladen van uw iPhone en werkt de batterij nog gewoon goed? Of heeft u problemen met de microfoon of het verbinding maken met iTunes? Dan is het de hoogste tijd om uw iPhone dock connector te laten vervangen in Den Bosch. En voor het laten vervangen van zowel uw laadconnector als uw dock connector bent u bij GSM & Gadget aan het juiste adres.

 

Drie maanden garantie op al onze reparaties

Wanneer uw iPhone dock connector of iPhone laadconnector kapot is, wilt u dit natuurlijk door een professioneel bedrijf laten repareren. Wij zijn zo een professioneel bedrijf. Hoe u dat weet? Omdat wij altijd drie maanden garantie geven op al onze reparaties, dus ook wanneer u uw iPhone dock connector of iPhone laadconnector wilt laten vervangen in Den Bosch. Bij ons bent u dus altijd zeker van uw zaak.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, 073-6241293 of kom tijdens de ruime openingstijden naar onze winkel aan de Boschmeersingel 127 in Den Bosch.