Problemen aan uw smartphone of tablet?
         Problemen aan uw smartphone of tablet? 
    Problemen aan uw smartphone of tablet? 
                                                                               Wij fiksen het!
                        Wij fiksen het!
          Wij fiksen het!
                                                                                      Sinds 2001!
                      Sinds 2001!
              Sinds 2001!

iPhone batterij vervangen Den Bosch

  • Uw iPhone batterij gaat weer net zolang mee als in het begin
  • U hoeft niet constant uw lader, een powerbank of een externe batterij op zak te hebben
  • Wij vervangen uw batterij terwijl u wacht
  • U krijgt drie maanden garantie op al onze reparaties
iPhone batterij vervangen Den Bosch

iPhone batterij vervangen Den Bosch

Het is logisch, en overigens ook normaal, dat uw iPhone batterij na verloop van tijd niet meer zo lang meegaat als in het prille begin. Volgens Apple houdt een goed onderhouden iPhone batterij na 500 keer volledig opladen nog 80% capaciteit. Grootgebruikers zullen merken dat hun accu na een jaar minder lang meegaat. Wij van GSM & Gadget kunnen onszelf voorstellen dat dit u op den duur gaat vervelen. Dat u het beu bent om uw iPhone continu op te moeten laden. De oplossing? Uw iPhone batterij laten vervangen door onze professionele medewerkers in Den Bosch.

 

Veel meer dan alleen iPhone batterij vervangen Den Bosch

 

Niet alleen bent u bij ons aan het juiste adres voor uw iPhone batterij vervangen in Den Bosch. Ook voor overige reparaties zoals het vervangen van uw display, het repareren van uw camera of waterschade reiniging staan onze professionele medewerkers voor u klaar. En dat voor de meest uiteenlopende merken en types smartphones en tablets. Dus kom met uw Samsung smartphone of tablet, Sony smartphone, Huawei smartphone of mobiele device van Apple naar de Boschmeersingel 127 in Den Bosch.

 

Aarzel niet onze hulp in te schakelen

 

Stop met het dagelijks opladen van uw iPhone batterij. Aarzel niet om onze hulp in te schakelen voor uw iPhone batterij vervangen in Den Bosch. Heeft u vragen over onze diensten en de bijbehorende prijzen? Of bent u op zoek naar een telefoonaccessoire voor uw iPhone? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, 073-6241293 of breng een bezoekje aan onze winkel.