Problemen aan uw smartphone of tablet?
         Problemen aan uw smartphone of tablet? 
    Problemen aan uw smartphone of tablet? 
                                                                               Wij fiksen het!
                        Wij fiksen het!
          Wij fiksen het!
                                                                                      Sinds 2001!
                      Sinds 2001!
              Sinds 2001!

Iph6 50eurokopie

Huawei scherm Vught

Of het nu gaat om de display van uw Huawei, de volumeknop van uw Samsung, de powerknop van uw HTC of de homeknop van uw Ipad, wij repareren het.

De meeste reparaties voeren wij uit terwijl u wacht! 

Klik onderaan op het merk van uw toestel voor de tarieven die wij hanteren of neem contact met ons op.

klein terwijl je wacht-largealtjd online-large

Professionele GSM & gadget reparaties

Wist u dat meer dan de helft van de internetgebruikers inmiddels met een mobiel apparaat surft? Appen, Instagrammen of gewoon even iets opzoeken. We kunnen onze smarpthones en tablets niet meer missen. Dus niets is zo vervelend als een kapotte smartphone of tablet. Maar, niet getreurd, wij van GSM & Gadget uit Den Bosch zijn er voor al uw professionele smartphone en tablet reparaties. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

Om wat voor merk, type of model smartphone of tablet het ook gaat: wij zijn gespecialiseerd in alle reparaties. En in de meeste gevallen wordt de reparatie uitgevoerd terwijl u wacht.

Drie maanden garantie op elke reparatie

Al onze reparaties worden door professionele vakmensen, met uiterste zorgvuldigheid en uitsluitend met originele onderdelen uitgevoerd. Na reparatie wilt u er natuurlijk van verzekerd zijn dat uw smartphone of tablet het naar behoren doet. Om dit te garanderen bieden wij drie maanden garantie op elke reparatie aan. Dát is de service van GSM & Gadget.

Meer weten over onze mogelijkheden of benieuwd wat wij voor uw defecte smartphone of tablet kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, 073-6241293 of kom naar onze winkel in Den Bosch. Wij staan graag voor u klaar!

 

Klik hieronder op een merk voor het overzicht van de reparaties